TOP Oss geeft tot twee toe voorsprong weg tegen Telstar

12 oktober 2019, 20:33

Het kwakkelende TOP Oss is er zaterdagavond niet in geslaagd de derde overwinning van het jaar te boeken. De Ossenaren kwamen voor eigen publiek twee keer op voorsprong van Telstar, maar de bezoekers uit Velsen-Zuid kwamen ook twee keer langszij. Uitslag: 2-2.

Meerdere clubs maken dit seizoen gebruik van de mogelijkheid om tijdens de interlandperiode niet in actie te komen, waaronder NAC Breda, De Graafschap en de vier beloftenteams. Oss en Telstar hebben geen bezwaar tegen voetballen tijdens de interlandbreak en kwamen derhalve zaterdag tegen elkaar in actie. Naast Roda JC - Helmond Sport was dat de enige wedstrijd die zaterdagavond in de Eerste Divisie werd afgewerkt.

Door een eigen doelpunt van Shaquill Sno kwam TOP Oss na twintig minuten op voorsprong. Het lukten de Ossenaren niet om 1-0 lang vast te houden. Via Reda Kharchouch kwam Telstar snel terug tot 1-1. Door een doelpunt van Philippe Rommens ging TOP Oss vlak voor rust weer aan de leiding, maar met zijn tweede goal van de avond zorgde Kharchouch ervoor dat het treffen in 2-2 eindigde.