Goed nieuws voor Veerman: spits maakt rentree in oefenduel

Goed nieuws voor Veerman: spits maakt rentree in oefenduel

11 oktober 2019 – Goed nieuws voor aanvaller Henk Veerman: de spits heeft na zijn zware knieblessure weer minuten gemaakt namens FC Sankt Pauli. De Nederlandse spits kreeg vrijdag in het oefenduel met Werder Bremen speelminuten van landgenoot Jos Luhukay, die de voorhoedespeler in de pauze wel wisselde.In december 2018 scheurde Veerman in het duel met 1.FC Magdenberg zijn knieband af en moest maanden herstellen. Na maanden revalideren keerde hij recentelijk al op de training terug en nu lijkt de voormalig spits van FC Volendam en sc Heerenveen ook op de weg terug wat wedstrijdritme betreft, al deed hij dus nog slechts een helftje mee.

Het oefenduel, waarin Davy Klaassen vanwege een lichte blessure ontbrak, werd overigens gewonnen door Sankt Pauli, de nummer vijf van de 2.Bundesliga. Youba Diarra maakte zeven minuten na de pauze het enige doelpunt van de vriendschappelijke wedstrijd: 1-0.

Veerman stapte in de zomer van 2018 over van sc Heerenveen naar de tweede club van Hamburg. Daar had hij tot zijn zware blessure een vaste plaats in het elftal: in de zestien optredens maakte de aanvaller zes goals en gaf hij vijf assists.


gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 10 december 2019

  2. maandag 9 december 2019