Heracles wint met Niemeijer oefenduel van De Graafschap

11 oktober 2019, 15:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Heracles Almelo en De Graafschap komen dit weekend beide niet in actie en hebben de interlandperiode aangegrepen om een oefenwedstrijd te spelen. Die werd vrijdag in het voordeel van Heracles beslist: 4-3.

Al in de eerste helft vielen er vijf doelpunten in het oefenduel achter gesloten deuren. Joey Konings en Silvester van der Water bezorgden Heracles een goede start en een snelle 2-0 voorsprong, maar via Branco van den Boomen deed De Graafschap wat terug. Toch bleef Heracles de bovenliggende partij en de ploeg drukte dat ook uit in de score. Cyriel Dessers haalde twee keer succesvol de trekker over en zette de stand bij rust op 4-1.

Bij beide teams werd er veelvuldig gewisseld en dus verschenen er in de tweede helft veel nieuwe namen binnen de lijnen. Bij Heracles deed Sebastian Jakubiak 45 minuten mee, nadat hij lange tijd buitenspel had gestaan met een knieblessure. Door goals van Mohamed Hamdaoui en Javier Vet kwam De Graafschap nog terug tot 4-3, maar daar bleef het bij.

Niemeijer

Opmerkelijk was dat Reuven Niemeijer speelminuten kreeg bij Heracles. Hij werd vorig seizoen verhuurd aan FC Emmen en was op stage bij FC Riga, maar keerde eerder terug van FC Riga. "Het was niks voor mij. Ik zag mijzelf daar niet voetballen en gelukkig worden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen