Twente houdt in oefenwedstrijd gelijke tred met Osnabrück

11 oktober 2019, 14:48

FC Twente heeft de interlandonderbreking gebruikt om een oefenwedstrijd te beleggen. Het Duitse VfL Osnabrück was vrijdagmiddag de sparringpartner en bleek gelijkwaardig aan de Eredivisie-club. Het eindigde in 2-2.

In de eerste twintig minuten van de wedstrijden vielen drie goals en dus was er spektakel genoeg. Al snel kwam Twente op achterstand, maar het duel werd omgedraaid door het team van Gonzalo Garcia Garcia. De doelpunt werden gemaakt door Xandro Schenk en Aitor. De 2-1 voorsprong stond lang op het scorebord, totdat de Duitsers in de slotfase langszij kwamen: 2-2. Osnabrück is actief op het Duitse tweede niveau.

Noemenswaardig was nog dat zomeraanwinst Queensy Menig het laatste halfuur meedeed bij Twente. Hij speelde in de Eredivisie tot dusver pas twaalf minuten.

Opstelling FC Twente: Drommel (46. De Lange), Pleguezuelo (70. Hilgers), Busquets (75. Wieffer), Browning (46. Berggreen), Schenk (75. Oosterwolde), Brama (60. Hölscher), Roemeratoe (60. Zerrouki), Bosch (75. Agca), Aitor (75. Van Leeuwen), Vuckic (75. Browning), Nakamura (60. Menig). 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen