Klopp opnieuw de beste in Engeland, ook prijs voor Aubameyang

11 oktober 2019, 14:42

Jürgen Klopp en Pierre-Emerick Aubameyang zijn in de Premier League gekozen tot de besten van de maand september. Klopp kreeg de titel voor beste trainer, Aubameyang die van beste speler.

Klopp staat met Liverpool bovenaan in de Premier League. De cijfers spreken boekdelen: 8 wedstrijden gespeeld, 24 punten. Bovendien bedraagt de voorsprong op Manchester City maar liefst acht punten. Klopp ontving de maandelijkse prijs voor beste manager ook al voor augustus. De Duitser rekende deze keer af met Eddie Howe (Bournemouth), Frank Lampard (Chelsea) en Brendan Rodgers (Leicester City).

Aubameyang kreeg de prijs voor de vijf doelpunten die hij in september maakte voor Arsenal. Afgelopen maand was het iedere wedstrijd raak voor de Gabonees. In de verkiezing had hij concurrentie van Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Kevin De Bruyne, Riyad Mahrez (beiden Manchester City), John McGinn (Aston Villa), Ricardo Pereira (Leicester City), Heung-min Son (Tottenham Hotspur) en Callum Wilson (Bournemouth).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen