Van Marwijk en Koeman winnen ook tweede WK-kwalificatieduel

10 oktober 2019, 19:59

Bert van Marwijk en Erwin Koeman hebben donderdag ook hun tweede WK-kwalificatiewedstrijd met respectievelijk de Verenigde Arabische Emiraten en Oman gewonnen. Van Marwijk boekte met zijn team een overtuigende 5-0 zege op Indonesië. Koeman zegevierde met 3-0 tegen Afghanistan.

Verenigde Arabische Emiraten - Indonesië 5-0

Na de 1-2 overwinning tegen Maleisië in september stond donderdag de volgende WK-kwalificatiewedstrijd op het programma voor de Verenigde Arabische Emiraten, sinds kort gecoacht door Van Marwijk. De oliestaat kende weinig moeite met de Indonesië, dat met een 5-0 nederlaag huiswaarts werd gestuurd. In de kwalificatiecyclus treft het team van de Nederlandse trainer binnenkort Thailand en Vietnam. De groepswinnaar plaatst zich sowieso voor de volgende fase van de kwalificatiecyclus.

Oman - Afghanistan 3-0

Ook het Oman van Koeman kwam donderdag niet in de problemen. Voor eigen publiek boekten de manschappen van de broer van de Oranje-bondscoach een overtuigende 3-0 zege. Abdulaziz Al Muqbali (twee keer) en Mohsin Al Ghassani tekenden voor de doelpunten. Dinsdag neemt Oman het op tegen Qatar. Volgende maand volgen kwalificatiewedstrijden tegen Bangladesh en India.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen