Van Marwijk en Koeman winnen ook tweede WK-kwalificatieduel

Van Marwijk en Koeman winnen ook tweede WK-kwalificatieduel

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 oktober 2019 – Bert van Marwijk en Erwin Koeman hebben donderdag ook hun tweede WK-kwalificatiewedstrijd met respectievelijk de Verenigde Arabische Emiraten en Oman gewonnen. Van Marwijk boekte met zijn team een overtuigende 5-0 zege op Indonesië. Koeman zegevierde met 3-0 tegen Afghanistan.

Verenigde Arabische Emiraten - Indonesië 5-0
Na de 1-2 overwinning tegen Maleisië in september stond donderdag de volgende WK-kwalificatiewedstrijd op het programma voor de Verenigde Arabische Emiraten, sinds kort gecoacht door Van Marwijk. De oliestaat kende weinig moeite met de Indonesië, dat met een 5-0 nederlaag huiswaarts werd gestuurd. In de kwalificatiecyclus treft het team van de Nederlandse trainer binnenkort Thailand en Vietnam. De groepswinnaar plaatst zich sowieso voor de volgende fase van de kwalificatiecyclus.

Oman - Afghanistan 3-0
Ook het Oman van Koeman kwam donderdag niet in de problemen. Voor eigen publiek boekten de manschappen van de broer van de Oranje-bondscoach een overtuigende 3-0 zege. Abdulaziz Al Muqbali (twee keer) en Mohsin Al Ghassani tekenden voor de doelpunten. Dinsdag neemt Oman het op tegen Qatar. Volgende maand volgen kwalificatiewedstrijden tegen Bangladesh en India.

Reacties

gerelateerd