Brazilië niet voorbij Senegal in vriendschappelijke interland

10 oktober 2019, 15:58

Brazilië heeft donderdagmiddag in een vriendschappelijke interland gelijkgespeeld tegen Senegal. Het oefenduel in Singapore eindigde in 1-1. Voor de Brazilianen was het de derde wedstrijd op rij die zij niet wonnen.

Na de gewonnen Copa América bleef Brazilië tegen Colombia steken op een gelijkspel (2-2) en ging het onderuit tegen Peru (0-1). Het team van bondscoach Tite slaagde er donderdag wederom niet in om een vriendschappelijke wedstrijd. De Brazilianen, zonder de niet opgeroepen David Neres, begonnen nog wel goed aan de wedstrijd tegen Senegal.

Al na negen minuten kwam Brazilië op voorsprong door een doelpunt van Roberto Firmino. De aanvaller van Liverpool stiftte de bal beheerst over de Senegalese doelman. Zijn clubgenoot, Sadio Mané, versierde vlak voor rust een strafschop. De Afrikaanse aanvaller omspeelde Dani Alves en werd vervolgens omvergeduwd door Marquinhos. Vanaf elf meter maakte Famara Diédhiou de gelijkmaker, tevens het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Brazilië komt zondag weer in actie. Dan staat het oefenduel met Nigeria op het programma. Senegal neemt het volgende week vrijdag op tegen Guinea.