Neymar weer gelukkig bij PSG: "Iedereen weet wat er is gebeurd"

10 oktober 2019, 12:09

Neymar is naar eigen zeggen weer gelukkig bij Paris Saint-Germain. De Braziliaan wilde afgelopen zomer nog vertrekken uit Frankrijk en maakte zich onmogelijk bij de achterban. Ondanks dat de eigen fans hem beu zijn, scoorde hij al vier keer in vijf wedstrijden.

"Iedereen weet wat er is gebeurd en dat ik de wens had om te vertrekken", zei Neymar op een persconferentie van Brazilië. "Niet alleen bij de nationale ploeg voel ik mij gelukkig, ook bij de club ben ik op mijn gemak. Ik geef honderd procent. Het was voor mij wel een lange zomer. Onder alle omstandigheden moest ik mij voorbereiden op een goed seizoen. Godzijdank ben ik goed begonnen, ik hoop dat het zo blijft."

Daarnaast heeft Neymar te maken gehad met een vervelende voetblessure. "In de afgelopen twee jaar heb ik daardoor drie maanden niet gespeeld. Helaas kan dit in het leven van een sporter gebeuren. Je moet je daar mentaal doorheen zien te slaan. Als je naar mijn statistieken kijkt, ben ik nooit gestopt met voetballen. Ik hoop dit seizoen fit te blijven en dat er niets ergs gebeurt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen