Spoorboekje: Oranje neemt het in De Kuip op tegen Noord-Ierland

10 oktober 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 10 oktober.

Wedstrijden

Verenigde Arabische Emiraten - Indonesië (18.00 uur)

Bert van Marwijk staat met de Verenigde Arabische Emiraten voor zijn tweede WK-kwalificatiewedstrijd. Via Indonesië wil de Nederlandse bondscoach een volgende stap zetten richting het ultieme doel: plaatsing voor het wereldkampioenschap in Qatar. De start van de cyclus was goed met een 1-2 overwinning op Maleisië.

Nederland - Noord-Ierland (20.45 uur)

Het EK lonkt steeds meer voor het Nederlands elftal. Na de zege op Duitsland mag de kwalificatie niet meer misgaan voor Oranje. Onderweg komt het nog wel twee keer Noord-Ierland tegen. Het team van Micheal O'Neill heeft zich in de kwalificatiepoule ontpopt tot gevaarlijke outsider. Nederland en Noord-Ierland treffen elkaar vanavond in De Kuip voor het eerst.

België - San Marino (20.45)

België kan zich als eerste land plaatsen voor het EK. Niemand die eraan twijfelt dat dit vandaag ook gebeurt. De Rode Duivels spelen in Brussel tegen San Marino, het kleinduimpje dat puntloos onderaan staat. De vraag is alleen hoe groot de overwinning wordt voor de Belgen.

Voetbal op tv

17.50 uur: Wit-Rusland - Estland, Ziggo Sport - live verslag uit EK-kwalificatie

20.00 uur: Nederland - Noord-Ierland, NPO 3 - voorbeschouwing en live verslag van EK-kwalificatieduel

20.35 uur: Rusland - Schotland, Ziggo Sport - live verslag uit EK-kwalificatie

20.35 uur: Kroatië - Hongarije, Ziggo Sport - live verslag uit EK-kwalificatie

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen