Rakitic zinspeelt op vertrek als situatie bij FC Barcelona zo blijft

9 oktober 2019, 10:24

Ivan Rakitic hoopt dat zijn situatie bij FC Barcelona snel verandert. Anders ligt een vertrek op de loer. Door de komst van Frenkie de Jong verloor de Kroaat zijn basisplaats. De middenvelder had dit seizoen nog maar één basisplaats in het elftal van Ernesto Valverde.

"Ik weet niet wat mij te wachten staat. Het is moeilijk en vervelend. Ik wil spelen voor FC Barcelona", citeert het Kroatische 24Sata Rakitic. "Ik doe mijn beste deze situatie te veranderen. Mijn contract loopt nog een paar jaar door (tot medio 2021, red.). Er is geen betere plek om te spelen dan Barcelona. Het is de beste club ter wereld, maar ik wil spelen en niet alleen genieten van de stad en de zee."

Naar verluidt hadden Paris Saint-Germain en Juventus afgelopen zomer belangstelling voor Rakitic. Maar Barcelona verlangde vijftig miljoen euro voor de 31-jarige Kroaat. "Ik heb met mensen van Barcelona gesproken, iedereen wist dat ik andere opties had. Dat was geen geheim. Ik wil nog steeds het beste met Barcelona, waarvoor ik wil vechten. Maar als ik zie dat er niets verandert, zullen we weer gaan zitten en met elkaar praten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen