Vreven ontslagen door Beerschot, Losada opvolger

9 oktober 2019, 10:00

Stijn Vreven is ontslagen bij Beerschot. De oud-trainer van NAC Breda wordt verantwoordelijk gehouden voor de matige seizoenstart. Op het tweede niveau van België won Beerschot slechts drie van de negen wedstrijden. Hernan Losada - voormalig speler van sc Heerenveen - maakt het seizoen af.

Vreven greep vorig seizoen nog net naast promotie naar de Jupiler Pro League. In de play-offs om promotie moest Beerschot zijn meerdere erkennen in KV Mechelen. Later dacht Beerschot alsnog te promoveren, omdat Mechelen gestraft werd voor betrokkenheid bij matchfixing. Vervolgens zette het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) een streep door die sanctie.

In het huidige seizoen is promotie nog ver weg voor Beerschot. Vreven kreeg zijn ploeg maar niet aan de praat. Volgens het bestuur van Beerschot is het tijd voor nieuw elan en maakt Vreven plaats voor Losada. De Argentijn kwam in zijn spelerscarrière zeven seizoenen uit voor Beerschot. Sinds vorig seizoen was Losada assistent van Vreven. Als speler kwam Losada ook één seizoen uit voor Heerenveen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen