'PSV vangt wéér bot bij Pereiro, speler blijft volwaardig selectielid'

9 oktober 2019, 07:43

Het lukt PSV maar niet een oplossing te vinden voor het aflopende contract van Gaston Pereiro. Voor de zoveelste keer zat de club met zijn management om tafel, maar mislukten de gesprekken wederom. Ondanks dat Pereiro gratis dreigt te vertrekken, blijft de Uruguayaan volwaardig lid van de selectie.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. PSV wil verlengen met Pereiro om komende zomer een transfervrije status te voorkomen. De entourage van de middenvelder blijft de voorstellen dit weigeren. Hoofdzaakwaarnemer Paco Casal stuurt aan op een transfervrij vertrek. Een winterse transfer lijkt daarom ook niet aan de orde. Afgelopen zomer ketste een deal met Spartak Moskou nog af door toedoen van de onderhandelingstactiek van Casal. Beide clubs hadden al een akkoord over een transfersom van circa vijftien miljoen euro.

PSV dreigt niets terug te krijgen van de investering die het deed voor Pereiro. De huidige nummer twee van Nederland kocht hem in 2015 voor zeven miljoen van het Uruguayaans Nacional. PSV zou er voor kunnen kiezen om Pereiro de rest van het seizoen op een zijspoor te zetten, maar die optie laat de directie varen. Van de clubleiding mag Mark van Bommel een beroep doen op de speler, die terugkeert van een blessure. Waarschijnlijk dat Pereiro woensdagmiddag zijn rentree maakt in de oefenwedstrijd tegen Waasland-Beveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen