Gisteren gemist: Milan ontslaat trainer, winst Leeuwinnen

Gisteren gemist: Milan ontslaat trainer, winst Leeuwinnen

9 oktober 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 8 oktober.San Siro blijft trainerskerkhof: Giampaolo na 111 dagen op straat
Het lukt AC Milan maar niet om de club in rustig vaarwater te krijgen. De Italiaanse gevallen grootmacht heeft dinsdagavond aangekondigd dat trainer Marco Giampaolo het veld heeft moeten ruimen. Hij was pas vier maanden bezig als hoofdcoach in San Siro, maar moet de tol betalen voor een slechte seizoensstart.

Oud-Heerenveen-speler Pappa vervolgd voor seksueel geweld
Marco Pappa heeft zichzelf behoorlijk in de nesten gewerkt. De 31-jarige aanvaller die in het verleden bij sc Heerenveen speelde, wordt namelijk vervolgd voor seksueel geweld. De rechter acht de aanvaller schuldig, zo is dinsdag duidelijk geworden.

Van Dijk: "Het kriebelt, ik ben heel blij als we het halen"
Na twee gemiste eindtoernooien op rij, staan de spelers van het Nederlands elftal te popelen om er volgend jaar op het EK wel bij te zijn. In de komende twee belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden wil Virgil van Dijk met zijn team grote stappen zetten.

Oranje zakelijk voorbij Rusland in jubileumduel Van de Donk
Op degelijke wijze hebben de Oranje Leeuwinnen dinsdagavond in Eindhoven gewonnen van Rusland. In het jubileumduel van Daniëlle van de Donk, die haar honderdste interland opluisterde met het scoren van de 1-0, was Nederland een maatje te groot voor de fysiek en verdedigend spelende Russische vrouwen. De zege zorgt ervoor dat Oranje fier aan kop gaat in de EK-kwalificatiepoule, met zes punten voor op Rusland, Slovenië en Kosovo.

Mbappé zet door blessure streep door interlands
Een domper voor Frankrijk in aanloop naar de EK-kwalificatiewedstrijden die voor de deur staan. De regerend wereldkampioen kan namelijk niet beschikken over Kylian Mbappé, die zich vanwege een dijbeenblesssure heeft afgemeld.

Meer nieuws

  1. zaterdag 8 augustus 2020

  2. vrijdag 7 augustus 2020