Oud-Heerenveen-speler Pappa vervolgd voor seksueel geweld

8 oktober 2019, 21:21

Marco Pappa heeft zichzelf behoorlijk in de nesten gewerkt. De 31-jarige aanvaller die in het verleden bij sc Heerenveen speelde, wordt namelijk vervolgd voor seksueel geweld. De rechter acht de aanvaller schuldig, zo is dinsdag duidelijk geworden.

Pappa moest dinsdag voor de rechter verschijnen in zijn land Guatemala, waar hij nu bij Mixco speelt. De rechter maakte duidelijk dat Pappa schuldig wordt geacht aan het plegen van seksueel geweld. De voetballer heeft zijn ex-partner in januari van dit jaar mishandeld toen zij hem verzocht om niet dronken de straat op te gaan. Pappa is ook schuldig verklaard voor een andere aanklacht. Hij zou een andere vrouw tegen het been hebben geschopt en bovendien enkele tanden van haar hebben gebroken. Zij diende in december vorig jaar een aanklacht in.

In januari werd Pappa al gearresteerd in Guatemala City voor geweld tegen een andere ex-vriendin. Hij kwam vervolgens al snel weer op vrije voeten toen hij de borgsom aftikte. De voetballer beloofde toen beterschap, maar is zich dus allerminst beter gaan gedragen. Het is nog onbekend welke straf hem nu boven het hoofd hangt.

Pappa speelde tussen 2012 en 2014 voor Heerenveen, waar hij als vleugelspeler weinig indruk wist te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen