Vercauteren terug bij Anderlecht met 'realistische en hoge doelen'

8 oktober 2019, 17:53

Omdat de nood aan de man is, heeft Anderlecht besloten om Franky Vercauteren terug te halen naar de club. Vrijdag zat de coach al op de tribune, terwijl hij maandag officieel begon aan zijn dienstverband. Dinsdag stond de trainer voor het eerst de pers te woord.

Het is zijn doel om Anderlecht, dat met Vincent Kompany en Simon Davies aan het roer een slechte start kende en dertiende staat, terug te brengen naar de top. "Ik heb intern al veel gesprekken gevoerd, ook met Vincent", zei de coach volgens Sporza. "Het is zeker niet de bedoeling om iets te veranderen wanneer dat niet nodig is. Maar als ik iets moet aanpassen, zal ik niet twijfelen dat te doen."

De rolverdeling is momenteel wat vaag bij Anderlecht, weet Vercauteren ook. "Ik heb notities gemaakt, maar wie wat gaat doen, weet ik nog niet. Daar gaan we het de komende dagen in groep over hebben. Met Simon Davies heb ik al 10 minuten gepraat, met de anderen nog niet", aldus de oefenmeester. Ondanks de slechte start wil hij nog wat van het seizoen maken. "Of ik nog op Play-off I mik? Ik heb realistische, maar hoge doelen", stelt de voormalige middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen