Vercauteren terug bij Anderlecht met 'realistische en hoge doelen'

Vercauteren terug bij Anderlecht met 'realistische en hoge doelen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 oktober 2019 – Omdat de nood aan de man is, heeft Anderlecht besloten om Franky Vercauteren terug te halen naar de club. Vrijdag zat de coach al op de tribune, terwijl hij maandag officieel begon aan zijn dienstverband. Dinsdag stond de trainer voor het eerst de pers te woord.

Het is zijn doel om Anderlecht, dat met Vincent Kompany en Simon Davies aan het roer een slechte start kende en dertiende staat, terug te brengen naar de top. "Ik heb intern al veel gesprekken gevoerd, ook met Vincent", zei de coach volgens Sporza. "Het is zeker niet de bedoeling om iets te veranderen wanneer dat niet nodig is. Maar als ik iets moet aanpassen, zal ik niet twijfelen dat te doen."

De rolverdeling is momenteel wat vaag bij Anderlecht, weet Vercauteren ook. "Ik heb notities gemaakt, maar wie wat gaat doen, weet ik nog niet. Daar gaan we het de komende dagen in groep over hebben. Met Simon Davies heb ik al 10 minuten gepraat, met de anderen nog niet", aldus de oefenmeester. Ondanks de slechte start wil hij nog wat van het seizoen maken. "Of ik nog op Play-off I mik? Ik heb realistische, maar hoge doelen", stelt de voormalige middenvelder.

Reacties

gerelateerd