Ronald de Boer ziet Oranje als titelkandidaat voor WK 2022

8 oktober 2019, 17:28

Volgens Ronald de Boer moet het Nederlands elftal in staat zijn om hoge ogen te gooien op het WK 2022. De ploeg van Ronald Koeman is momenteel hard bezig om plaatsing voor het EK te bewerkstelligen, maar De Boer kijkt alvast verder. Hij heeft hoge verwachtingen voor het WK van 2022.

"Voor mij is Nederland zeker een ploeg die kans maakt op de wereldtitel in 2022", zegt de oud-international op de website van de FIFA over het toernooi in Qatar. "Iedereen kent Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong en alle andere Ajax-talenten, maar er komen ook spelers door bij AZ, PSV en Feyenoord. Met spelers als Virgil van Dijk is er bovendien sprake van een goede balans."

De Boer weet hoe belangrijk het is dat de gehele ploeg kwaliteit heeft. "Bij een nationale ploeg hoop je altijd dat de spreiding goed is. Als je alleen vijf goede spitsen hebt, dan is dat niet handig. Nederland heeft die mix met De Ligt, De Jong, Georginio Wijnaldum, Memphis Depay en Van Dijk, die het goed doen op verschillende posities."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen