Boadu bij Jong Oranje: "Speciaal gevoel, zit nog niet op mijn top"

8 oktober 2019, 15:31

Myron Boadu zit deze interlandperiode voor het eerst bij Jong Oranje en kijkt uit naar de wedstrijden tegen Portugal en Noorwegen. De aanvaller van AZ maakt na zijn blessure van vorig jaar een ijzersterke start door en dat resulteerde in een plek in de selectie van Jong Oranje. De uitverkiezing is voor hem een 'speciaal gevoel', al is hij nog niet helemaal op zijn top sinds hij is teruggekeerd van zijn blessure.   

"Het is een speciaal en bijzonder gevoel. Ik ben er toch ruim een jaar uit geweest vorig jaar", zei Boadu voor de camera van NH Sport. "Ik kijk uit naar de wedstrijden". De achttienjarige spits was in de Eredivisie al goed voor vier goals en drie assists, maar kan naar eigen zeggen nog beter. "Ik ben nog niet helemaal op de top van mijn kunnen na mijn blessure. Fysiek gaat het de goede kant op. Ik doe nog steeds elke dag oefeningen voor mijn enkel."

Afgelopen zondag kreeg Boadu twee keer geel en dus rood in het duel met Willem II. Voor de tweede gele kaart in de extra tijd van de wedstrijd was niet slim. "Tuurlijk baal je van die rode kaart. Je loopt er dan nog wel een dag mee, maar nu ben ik bij het Nederlands elftal en wil ik hier gewoon me best doen. Ik ben met een goed gevoel opgestaan en de wedstrijd van zondag wil ik vergeten", besloot de spits van de Alkmaarders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen