Memphis neemt geen blad voor de mond: "Situatie in Lyon is kut"

7 oktober 2019, 23:52

Memphis Depay meldde zich maandag in een niet al te vrolijke bui bij het Nederlands elftal. De 25-jarige aanvaller ging zondag namelijk met Olympique Lyon onderuit bij Saint-Étienne (1-0), waardoor Les Gones nu al zeven competitiewedstrijden op rij zonder zege zijn. Na een kort nachtje stond Memphis alweer op het trainingsveld bij Oranje.

Enigszins vermoeid stond de Oranje-aanvalsleider maandag de pers te woord. "Of het komt door de wedstrijd of omdat er korte tijd tussen zit? Het is een combinatie. De derby mag je niet verliezen, dat is teleurstellend. En persoonlijk kan ik na een wedstrijd nooit goed slapen. Het was een late wedstrijd en de volgende dag moet je hier weer zijn. Weinig slaap, maar dat ben ik wel gewend", aldus de aanvaller tegenover FOX Sports.

Toen Memphis werd geïnterviewd, was nog niet duidelijk dat trainer Sylvinho later op de dag zou worden ontslagen. "Daar weet ik niks van, we hebben niks gehoord, dus dat zal niet zo zijn. Ik denk dat het voor mij niet belangrijk is om daar nu over te praten. De situatie in Lyon is op dit moment gewoon kut, om het hard te zeggen. Dat is een groot feit", gaat hij verder. "Dan moet ik me hier weer melden. Dat is ook wel lekker, maar het is ook moeilijk. Natuurlijk ben ik blij om me hier te melden. Ik weet wat ik hier moet doen en hoe de sfeer hier is, maar ergens in mijn hoofd wil ik dat ook bij de club."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen