Memphis krijgt nieuwe trainer: Sylvinho ontslagen

7 oktober 2019, 21:23   Bijgewerkt: 8 oktober 2019, 08:00

Olympique Lyon heeft per direct afscheid genomen van trainer Sylvinho. De 45-jarige Braziliaan was pas sinds deze zomer in dienst bij de Franse club van Memphis Depay en Kenny Tete. De belabberde start van het seizoen ligt ten grondslag aan het ontslag van Sylvinho.

Met slechts negen punten uit negen duels bezet Olympique Lyon de veertiende plaats in de Ligue 1. Les Gones wonnen de eerste twee wedstrijden van het seizoen overtuigend (0-3 en 6-0), maar boekten daarna geen enkele competitiezege meer. Lyon won afgelopen woensdag weliswaar nog met 0-2 van RB Leipzig in de Champions League, maar zondagavond verloor het de beladen streekderby tegen het eveneens dolende Saint-Étienne met 1-0.

Voor Sylvinho, die de opvolger was van Bruno Génésio, heeft het avontuur in Lyon slechts enkele maanden geduurd. De Braziliaan werd op voorspraak van landgenoot Juninho, technisch directeur van de Franse club, aangesteld. Gedurende de zoektocht naar een opvolger voor Sylvinho, zal Gérald Baticle in Lyon de honneurs waarnemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen