Klaassen geblesseerd, Bayern München en Franse bond in conflict

7 oktober 2019, 13:56   Bijgewerkt: 11 oktober 2019, 12:58

Davy Klaassen heeft een gekneusde voet overgehouden aan het uitduel met Eintracht Frankfurt (2-2), hierdoor staat de middenvelder de komende weken even aan de kant. Klaassen droeg zondagmiddag de aanvoerdersband bij Werder Bremen en was met een doelpunt belangrijk voor zijn ploeg. 

De voormalig middenvelder van Ajax en Everton speelde een prima wedstrijd en was bij beide treffers van Bremen betrokken. Na een half uur spelen opende hij zelf de score en in de laatste minuut van de officiële speeltijd verdiende hij een penalty, die benut zou worden door oud-Vitesse speler Milot Rashica. Aan de tackle bij de penalty hield Klaassen dus wel een blessure over, hij moest zich dan ook laten vervangen.

Trainer Florian Kohfeldt denkt dat Klaassen na de interlandperiode op 19 oktober tegen Hertha BSC wel weer 'gewoon' kan meedoen.

Bayern München in conflict met Franse bond om blessure Lucas Hernandéz

Lucas Hernandéz van FC Bayern München was de afgelopen week geblesseerd en kon niet spelen in de wedstrijden tegen Tottenham Hotspur en TSG Hoffenheim. Toch wil de Franse bond dat de speler zich gewoon meldt voor de komende interlandperiode, tot onbegrip van de Duitse club. "Het gedrag van de Franse bond irriteert me", zei Karl-Heinz Rummenigge. "De uitspraak van Deschamps dat Hernández desnoods met één been voor Frankrijk wil spelen, heeft ons zeer verrast." De arts van de Beierse club Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt was heel duidelijk over de blessure van de Fransman. "Ik ben verantwoordelijk voor de gezondheid van Lucas Hernández en ik zeg: hij kan niet spelen in de komende wedstrijden van het Franse nationale team, dus een interlandperiode heeft geen zin", zo viel er lezen op de officiële website van de Duitse topclub.  

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen