Overbodige Niemeijer tien dagen op stage bij Riga FC

7 oktober 2019, 13:44

Heracles Almelo is Reuven Niemeijer tijdens de komende interlandperiode tijdelijk kwijt: de middenvelder is niet opgeroepen voor een interland, maar loopt een tiendaagse stage bij Riga FC. De Letse club is momenteel op trainingskamp in Cyprus en er wordt gekeken of hij een versterking kan zijn voor die club. 

Dat laat Heracles Almelo weten. 'Mocht de samenwerking van beide kanten bevallen, dan is een eventuele overgang mogelijk per 1 januari', schrijft de club op haar website. Riga FC is de koploper van Letland momenteel, waar de competitie pas in januari weer van start gaat.

Niemeijer is sinds de komst van Frank Wormuth persona non grata in Almelo, waar hij in zijn tweede jaar nog plots clubtopscorer werd toen hij overkwam van de amateurs van Quick '20. Onder Wormuth had hij geen uitzicht op speeltijd, waardoor hij vorig jaar aan FC Emmen werd verhuurd. Dit jaar was er ook interesse in de zomer, maar kwam een transfer niet tijdig rond. Mogelijk biedt Letland een uitkomst voor de voetballer, die beschikt over een aflopend contract in Almelo.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen