Veerman vindt mislopen selectie Jong Oranje 'een teleurstelling'

7 oktober 2019, 09:01

Joey Veerman zat in de voorselectie van Jong Oranje, maar de definitieve groep haalde de middenvelder van sc Heerenveen nog niet. En dat terwijl hij in Friesland tot dusver een uitstekende indruk maakt. "Het is wel een teleurstelling, daar ben ik heel eerlijk in", doelde hij op het feit dat Erwin van de Looi hem nog niet nodig heeft.  

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. Zijn trainer Johnny Jansen denkt ook dat Veerman niet zou misstaan bij de beloftenploeg van Nederland. "Laten we er maar van uitgaan dat hij Jong Oranje overslaat", grapt hij. "Zonder gekheid: hij kan écht goed voetballen en Jong Oranje gaat allemaal vanzelf nog gebeuren."

Veerman speelt pas sinds dit seizoen in de Eredivisie en dat had volgens hem wellicht eerder gekund. "Op een gegeven moment denk je: het zal dan toch wel aan mij liggen. Wat moet ik beter doen?", aldus de middenvelder. "Ik denk dat ik het vooral op een hoger niveau moest laten zien, merkte dat ik in beker- en oefenduels met Volendam tegen Eredivisieclubs wel meekon."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen