Dembele in plaats van Griezmann, ook reservebeurt Busquets

6 oktober 2019, 22:06

Antoine Griezmann is gepasseerd voor het competitieduel van FC Barcelona met Sevilla. Zijn Franse landgenoot Ousmane Dembele krijgt zondagavond de voorkeur. Ook Sergio Busquets zit op de bank. Aan de zijde van Sevilla heeft Luuk de Jong een basisplaats.

Sinds de competitieopener tegen Athletic Bilbao had Dembele geen basisplaats. De aanvaller ondervond veel hinder van blessures. Griezmann had tot dusver in iedere wedstrijd van Barça een basisplaats. In negen duels scoorde de zomeraankoop drie keer.

De reservebeurt van Busquets betekent goed nieuws voor Frenkie de Jong. De middenvelder kan zo in zijn controlerende rol spelen, zoals bij het Nederlands elftal en vorig seizoen bij Ajax. Daarnaast start Jean-Clair Todibo in de basis. Hij speelt voor de geschorste Clement Lenglet, die woensdag tegen Internazionale een zwakke indruk maakte.

Luuk de Jong keert bij Sevilla terug in de basis. Midweeks ontbrak hij nog in de Europa League-wedstrijd tegen APOEL Nicosia. De voormalig Eredivisie-topscorer behoorde ook niet tot de selectie. Tegen Barcelona staat De Jong in de punt van de aanval. De voormalig PSV'er wacht nog altijd op zijn eerste doelpunt in Spaanse dienst.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen