Atlético Madrid stelt teleur met gelijkspel tegen Real Valladolid

6 oktober 2019, 18:25

Atlético Madrid heeft punten gemorst in de titelrace van Spanje. De ploeg van Diego Simeone beet zich zondagmiddag stuk op Real Valladolid: 0-0. De Madrilenen mochten bovendien niet klagen met de gemiste penalty van Sandro Ramirez. Atlético staat na zeven wedstrijden drie punten achter op koploper Real Madrid.

Atleti schotelde een eerste helft zonder hoogtepunten voor. De bezoekers ontsnapten zelfs aan een verrassende achterstand. Na inmenging van de VAR ging de bal op de stip voor Valladolid, maar schoot Sandro de strafschop opver het doel.

Na rust kregen de gastheren hun mogelijkheden, met de grootste voor Angel Correa. De invaller raakte de paal. De Argentijn kwam na een dik uur in het veld voor Joao Felix. In de slotfase kwam Atlético ook nog goed weg, toen Valladolid zich tot twee keer toe gevaarlijk voor het Madrileense doel meldde. Voorlopig bezet Atlético de tweede plek in La Liga, maar kan FC Barcelona zondagavond nog langszij komen. Bij winst van de Catalanen gaat Atlético de interlandperiode in als nummer drie van Spanje.