Berghuis: "Iedereen wil, instelling makkelijk woord"

6 oktober 2019, 17:01   Bijgewerkt: 6 oktober 2019, 17:39

Volgens Steven Berghuis heeft de zeperd van Feyenoord tegen Fortuna Sittard (4-2) niets te maken met instelling. "Voetbal is een dunne lijn. Als je slecht speelt, kan iedere tegenstander je pijn doen", aldus de aanvoerder van de Rotterdammers.

"Bij de doelpunten worden we zo makkelijk afgetroefd. Dan verlies je gewoon", zegt Berghuis tegen FOX Sports. "Iedereen wil, instelling is zo'n makkelijk woord. Als er zoveel dingen fout gaan, word je gefrustreerd op elkaar."

Dat Feyenoord telkens werd afgetroefd heeft volgens Berghuis dus niets te maken met instelling. "Dit doe je niet bewust. Ik kijk er voetbalinhoudelijk naar. Iedereen wil. Bij de doelpunten doen we dingen verkeerd, dat ligt niet aan de instelling. Dat geloof ik gewoon."

Feyenoord zocht in de rust de kleedkamers op met een 3-1 achterstand, binnen één minuut in de tweede helft lag de vierde tegentreffer in het doel. "In de rust probeer je dingen recht te trekken waardoor je alsnog wint. Maar is er meteen weer zo'n moment. Dan wordt het erg moeilijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen