PSV zonder Ihattaren, Zoet en Hendrix, Doan en Guti in basis

6 oktober 2019, 15:41   Bijgewerkt: 6 oktober 2019, 17:40

PSV moet het zondagmiddag op in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo doen zonder Mohamed Ihattaren. De vader van de jonge PSV'er is dit weekend overleden, waardoor hij logischerwijs ontbreekt in het keurkorps van Mark van Bommel, die een basisplaats heeft ingeruimd voor Ritsu Doan, Bruma en Érick Gutiérrez.

Verder zitten Toni Lato, Ibrahim Afellay én Gastón Pereiro weer bij de selectie van de Eindhovenaren. De aanvaller annex middenvelder kampte met een gebroken sleutelbeen en stond daarom sinds augustus langs de kant bij PSV, maar sluit dus weer aan. Al is zijn uitzicht op speeltijd, mede door diverse aankopen, een stuk geringer geworden. Achterin heeft Daniel Schwaab de voorkeur gekregen boven Timo Baumgartl, die op de bank begint. 

Verder ontbreekt Jeroen Zoet nog zoals verwacht bij PSV: hij wordt vervangen door Robbin Ruiter. PSV's reservekeeper is Lars Unnerstall en Mike van de Meulenhof. Jorrit Hendrix heeft nog teveel last van zijn blessure die hij donderdag opliep en is niet van de partij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen