Hazard blij met eerste doelpunt: "Als je speelt, wil je ook scoren"

6 oktober 2019, 10:23   Bijgewerkt: 6 oktober 2019, 10:30

Eden Hazard maakte zaterdagmiddag eindelijk zijn eerste doelpunt in een officiële wedstrijd namens Real Madrid. De peperdure Belg kwam deze zomer over van Chelsea en moest mede door een blessure lang wachten op het heugelijke moment. "Ik probeerde iets speciaals te doen voor mijn eerste goal", doelde hij op de schoonheid van het lobje waarmee hij scoorde.

Vlak voor de pauze werd de Belg in de diepte gestuurd en rondde hij met een boogbal over de keeper heerlijk af. "Ik ben erg blij met het doelpunt, maar ook met de overwinning", stelt de Belg, die ook nog een assist gaf, op het clubkanaal van De Koninklijke. "Als je speelt, wil je ook gewoon scoren. Maar het belangrijkste blijft de overwinning. En we staan nu aan de leiding in de Primera Division, ons belangrijkste doel dit seizoen."

Ook Real Madrid-trainer Zinedine Zidane, op wiens voorspraak Hazard naar Madrid is gekomen, was blij met de eerste treffer van de Belg. "Dit is hoe we Hazard moeten zien spelen: goed voetbal en doelpunten scoren", aldus Zidane. "Dat is ook wat hij zelf wilde. Hij was echt blij in de kleedkamer. We hopen dat dit het begin van veel doelpunten is."

Verder had de Fransman mooie woorden over voor middenvelder Frederico Valverde, die een uitstekende wedstrijd speelde. "Hij was geweldig, ik ben zeer tevreden over zijn ontwikkeling", aldus Zidane, die Toni Kroos voortijdig moest wisselen. De kans dat hij tijdens de komende interlandperiode inzetbaar is voor Duitsland, acht Zidane door deze blessure klein.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen