Feyenoord-spits Bannis is een toptalent: "Een enorme drive"

6 oktober 2019, 08:42   Bijgewerkt: 6 oktober 2019, 09:14

Feyenoord heeft dit seizoen door het tijdelijke vertrek van Dylan Vente en de blessures van Nicolai Jørgensen geen ervaren diepe spits in de A-selectie. Alleen Naoufal Bannis zit bij de hoofdmacht en dat is volgens jeugdbondscoach Peter van der Veen wel een absoluut 'toptalent', ondanks dat de aanvaller nog geen vaste plek in het elftal heeft veroverd.

Dat vertelt hij tegen de NOS over de aanvaller met wie hij een sterke band heeft. "Naoufal is een sterke persoonlijkheid. Hij weet precies wat hij wil en wat hij daarvoor moet doen en laten", beschrijft Van der Veen. "Een eigenzinnige jongen, met een enorme drive. Durft naar mij toe te komen als hij er een keer naast staat. Dan wil hij uitleg. Dat tekent hem ook."

Toch is er ook genoeg te winnen voor de jonge spits, bijvoorbeeld op fysiek vlak. "Hij zal het krachthonk in moeten, zonder zijn snelheid te verliezen", denkt Van der Veen, die het nog niet per se een bezwaar vindt dat hij weinig minuten maakt. "Iedereen snapt wel dat het voor zijn ontwikkeling beter is als hij veel speelt, maar Naoufal traint elke dag met de besten. Daar wordt hij ook beter van. Ik maak mij geen zorgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen