García laakt verdediging van Twente: "Tweede goal was onnodig"

5 oktober 2019, 23:42

Trainer Gonzalo García is not amused na de late nederlaag van FC Twente (2-1) op bezoek bij Sparta Rotterdam. De Spaanse trainer denkt dat de Tukkers het duel op Het Kasteel hadden kunnen winnen, maar was vooral niet te spreken over het spel voor rust.

Dat was volgens de coach niet goed genoeg, laat hij weten op de site van de club. "Na rust was het beter en kregen we de controle. We hadden het gevoel dat we konden winnen." Toch zag hij na rust ook een groot probleem. "We krijgen de doelpunten te makkelijk tegen. De tweede goal was onnodig. Hij (Bryan Smeets, red.) kreeg alle ruimte om te schieten."

Na een uitstekende start, is de nederlaag bij Sparta alweer de derde nederlaag op rij voor de promovendus. Van wanhoop is echter nog lang geen spraken, beweert García. "Als we agressief zijn en samenspelen, dan hebben we een goed team. Als we dat niet doen en ook niet snel genoeg omschakelen, dan hebben een probleem. Het zijn dingen die we moeten verbeteren. We moeten weer het niveau oppakken van de eerste wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen