Penalty Parejo levert Valencia in competitie wel resultaat op

5 oktober 2019, 20:35   Bijgewerkt: 5 oktober 2019, 20:45

Mede dankzij een benutte penalty van Dani Parejo heeft Valencia het competitieduel met Deportivo Alavés gewonnen (2-1). De club uit de sinaasappelstad revancheerde zich daarmee van de pijnlijke nederlaag tegen Ajax in de Champions League.

Afgelopen woensdag ging Valencia namelijk met 0-3 onderuit tegen de Amsterdammers. Bij een 0-1 stand kreeg Parejo een kans om te scoren, maar tegen Ajax schoot hij een penalty huizehoog over. In de competitie lukte het vandaag (zaterdag) wel vanaf te stip, want Parejo besliste het duel in de slotfase door de 2-0 binnen te schieten. Met een Panenke, nota bene.

In de eerste helft was Valencia, met Jasper Cillessen zoals gewoonlijk op doel, via Maximiliano Goméz op voorsprong gekomen tegen Alavés, waar Ajax-huurling Lisandro Magallán de hele wedstrijd op de bank bleef. Mede dankzij Parejo werd er dus gewonnen, want in de slotfase deed Lucas Pérez nog iets terug namens de gasten.

Valencia staat na acht duels op de achtste plaats in La Liga. Alavés komt nog niet weg uit de onderste regionen en blijft op plek zestien steken.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen