Late tegentreffer verpest kans op koppositie Schalke

5 oktober 2019, 20:35

Schalke 04 heeft in de blessuretijd verzuimd om als enige club de koppositie in de Bundesliga te pakken. De club uit Gelsenkirchen kwam tegen 1.FC Köln niet verder dan 1-1 en verzuimde om optimaal te profiteren van puntverliezende concurrenten Bayern München, Freiburg, RB Leipzig, Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen. 

Voor aanvang stond de club vijfde op de ranglijst, maar na de spectaculaire middagwedstrijden lag er plots de kans om de koppositie in de Bundesliga te pakken. Het kan verkeren als supporter van Schalke, vorig jaar werd de club namelijk slechts veertiende.

Lees ook: Grote stunt Schreuder zorgt voor vier koplopers in Bundesliga

Het duurde lang voordat de blauw-witten in eigen huis de ban braken, maar twintig minuten voor tijd wist de aanvallende middenvelder Suat Serder Schalke in juichen uit te laten barsten. De Veltins Arena maakte zich op voor een explosie van vreugde maar in de blessuretijd wist Köln dankzij Jonas Hector nog een punt weg te snoepen uit Gelsenkirche.

Dankzij het late gelijkspel is Schalke niet alleen koploper, maar moet het die eer delen met Bayer, Leverkusen, RB Leipzig en Freiburg. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen