PSG schuift goed presterend Angers eenvoudig opzij

PSG schuift goed presterend Angers eenvoudig opzij

5 oktober 2019 – Paris Saint-Germain heeft de concurrentie in Frankrijk verder op achterstand gezet. Angers, dat het seizoen uitstekend startte en de tweede plaats bezette, werd in Parijs doodeenvoudig met 4-0 verslagen. Pablo Sarabia, Mauro Icardi, Idrissa Gueye en Neymar waren de doelpuntenmakers.In het Parc des Princes kende het miljardenensemble van Thomas Tuchel geen enkel probleem met Angers. De gasten hadden voorafgaand aan het duel maar twee punten minder en bij een stunt zouden ze dus koploper in de Ligue 1 worden. Dat zat er echter geen moment in, want Sarabia en Icardi beslisten het duel eigenlijk al in de eerste helft.

Vervolgens dicteerde PSG het spel en kreeg Angers, dat slechts 25% balbezit had, nauwelijks een mogelijkheid op de aansluitingstreffer. Na een uur spelen besliste middenvelder Gueye het duel in Parijs en in de slotfase pikte ook Neymar een goal mee

Dankzij de zege neemt PSG afstand van de concurrentie. Alleen het verrassende Nantes kan bij winst nog op twee punten van de Parijzenaren komen.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 20 september 2020

  2. zaterdag 19 september 2020