Schreuder trots na mooie opsteker: "Veel moed en passie getoond"

5 oktober 2019, 18:58

Alfred Schreuder is zeer trots op zijn ploeg Hoffenheim, dat op bezoek bij Bayern München voor een stunt zorgde door met 1-2 te winnen. De voormalig assistent van Erik ten Hag bij Ajax is te spreken over de daadkracht van de middenmoter.

Dat laat hij weten op de website van de Duitse club. Na een moeizame start was deze overwinning een onverwacht, maar gewenst cadeau voor Schreuder. "Ik ben echt ontzettend trots op mijn team. Het is de eerste keer dat Hoffenheim bij Bayern wint. Ik ben blij met hoofdtrainer van dit team te zijn, want ze hebben ontzettend veel moed en passie getoond."

De grote man aan de zijde van de bezoekers was Sargis Adamyan, die Hoffenheim met twee goals de zege bezorgde. "Hij heeft vandaag echt zijn plaats in de basis verdiend", laat Schreuder weten. "Zo'n dag als vandaag is voor hem ook echt een droom."

Kovac

Zijn Bayern-collega Niko Kovac was na het verrassende verlies kort van stof. Hij zag dat zijn ploeg na de midweekse 2-7-zege bij Tottenham Hotspur een wanprestatie leverde. "Helaas hebben we het uitstekende resultaat van afgelopen dinsdag niet door kunnen zetten. Dat is heel frustrerend."

Lees ook: Grote stunt Schreuder zorgt voor vier koplopers in Bundesliga

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen