Wenger kan loopbaan weer oppakken dankzij baan bij FIFA

5 oktober 2019, 16:07

Voormalig Arsenal-manager Arsène Wenger kan aan de slag bij de FIFA. De Franse oefenmeester heeft een aanbieding van de wereldvoetbalbond gekregen en heeft deze in beraad, zo vertelt de 69-jarige in gesprek met beln Sports.

De twijfel regeert echter, want Wenger wil ook nog ergens als trainer aan de slag. Ambitieus is hij immers nog altijd. "Ik weet alleen nog niet zeker of ik ga stoppen met coachen. De geest zit nog steeds in me."

Zo'n anderhalf jaar geleden nam de Fransman na 22 jaar afscheid van The Gunners. Nu kan hij dus weer aan de slag in de voetballerij, al is het niet duidelijk wat de FIFA-functie precies inhoudt. De ambities van Wenger zijn wel helder. "Ik vind het efficiënt coachen en spelers die gestopt zijn aan een baan helpen interessante dingen. Volgens mij is daar nog een wereld in te winnen: spelers die na hun carrière opeens niets meer hebben helpen."

Daarnaast geeft Wenger in het interview aan ook de verandering in de regels interessante materie te vinden. "Dat is zeer belangrijk en daar wil ik ook graag bij helpen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen