Tannane: "Ik denk niet dat ik dit imago ooit nog kwijt raak"

5 oktober 2019, 14:25   Bijgewerkt: 5 oktober 2019, 15:39

Zijn periode bij FC Utrecht werd geen onverdeeld succes. Oussama Tannane werd vorig seizoen door AS Saint-Étienne verhuurd aan de club uit de Domstad, maar werd na half jaar tot persona non grata verklaard. Inmiddels speelt Tannane bij Vitesse en neemt hij het zaterdagavond op tegen zijn oude club Utrecht.

Hoe zijn tijd in Utrecht is verlopen, doet hem nog steeds pijn. Tannane werd in januari uit de selectie gezet na een incident met Sean Klaiber. Daarvoor had de aanvaller al een slechte verstandhouding met het publiek van Utrecht  "Ik kan niet tegen onrecht. Ik draag het stempel van de lastige jongen. Dan wordt gezegd: 'Die gozer spoort niet'. Dat doet mij hartstikke veel pijn", vertelt Tannane tegen De Gelderlander.

Naar eigen zeggen zat Tannane na de breuk met Utrecht maandenlang vol emotie en frustratie. Later in het seizoen misdroeg Timo Letschert zich in de rust van een duel met ADO Den Haag, maar de verdediger mocht blijven. "Ik heb er een probleem mee als met twee maten wordt gemeten. Als andere jongens iets doen, wordt dat door de vingers gezien. Maar als Tannane iets doet, is het meteen een groot verhaal."

"Ik denk niet dat ik dit imago ooit nog kwijt raak", gaat hij verder. "Ik ken het beeld. Hij heeft problemen gehad bij Heracles. Bij Utrecht. Zelfs Las Palmas, al was daar echt helemáál niets aan de hand. Natuurlijk, alles ligt in het profvoetbal onder een vergrootglas. Maar ik heb wel het idee dat dat bij mij erger is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen