De Graafschap wint weer niet: "Voldoende mogelijkheden gehad"

5 oktober 2019, 10:45

Voor de derde keer in vier wedstrijden slaagde De Graafschap er vrijdagavond niet in om een overwinning te boeken. Ondanks dat de Superboeren voldoende kansen creëerden, bleven zij voor eigen publiek steken op een gelijkspel tegen Almere City. "Het is ongelooflijk dat deze wedstrijd in 0-0 is geëindigd. Als je naar het aantal kansen kijkt, had het ook 3-3 kunnen worden", aldus Mike Snoei.

De Graafschap had het voor rust lastig met Almere City en creëerde vrij weinig kansen. Dat was in de tweede helft anders. "We kwamen daarna geweldig uit de kleedkamer. Binnen tien minuten creëerden we vier open kansen. Daar hadden we onszelf moeten belonen", zegt de trainer tegenover De Gelderlander.

Stef Nijland claimde in de tweede helft een penalty, maar scheidsrechter Christian Bax liet het spel dooraan. "Ik wil me niet achter dat moment verschuilen, we hebben voldoende mogelijkheden gehad om de wedstrijd te beslissen. Dan gaat het om het klinisch afmaken van kansen. Op dat vlak moeten we ons verbeteren. Als je de ambitie hebt om te promoveren, moet je vooral thuiswedstrijden gemakkelijker over de streep trekken."

Door de remise tegen Almere City staat De Graafschap drie punten achter op koploper NAC Breda en twee punten op SC Cambuur. "We zijn nog steeds ongeslagen, dat betekent dat we moeilijk te verslaan zijn. Natuurlijk had ik deze wedstrijd liever gewonnen. We moeten nu in de achtervolging bij NAC Breda en SC Cambuur."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen