'Valdés op weg naar uit Barça-uitgang na ruzie met Kluivert'

5 oktober 2019, 09:52

Victor Valdés lijkt na enkele maanden te vertrekken als hoofdtrainer van FC Barcelona Onder-19. In een officieel statement laat de Catalaanse club weten komende week om tafel te gaan met de oud-doelman om de voortzetting van zijn huidige functie te bespreken. Zaterdag reist Valdés al niet mee met zijn team mee voor het duel met Gymnastics of Tarragona.

Het is vermoedelijk een kwestie van tijd alvorens de breuk tussen Barça en Valdés wereldkundig wordt gemaakt. De oud-keeper, sinds deze zomer trainer van de beloften van Barcelona, zou volgens Spaanse media in de clinch liggen met hoofd jeugdopleidingen Patrick Kluivert.

Valdés (37) kwam in augustus in opspraak toen hij weigerde met zijn team de troostfinale van de jaarlijkse Otten Cup te spelen. De toernooileiding zag zich daardoor genoodzaakt het duel met Everton te schrappen. Vervolgens haalde hij zich de woede van de clubleiding op de hals door openlijk te klagen over het feit dat zijn team geen gebruik mag maken van het nieuwe Estadi Johan Cruijff.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen