Wiegman baalt: "Speelden slordig, hadden geen controle"

4 oktober 2019, 23:42

Bondscoach Sarina Wiegman is niet te spreken over het slordige spel van de Oranjevrouwen op bezoek in Slovenië. De dames wonnen weliswaar met 2-4, maar toch oogt Wiegman bijzonder kritisch. Sherida Spitse kan dan juist op veel complimenten rekenen.

De middenvelder besliste het duel namelijk in de tweede helft dankzij twee doeltreffende vrije trappen. Tot tevredenheid van Wiegman, die verder weinig positieve woorden overhad voor de rest van het elftal. "We speelden echt slordig, hadden geen controle en misten de energie die we normaal wel laten zien. Daar werd het onrustig van en zo kon Slovenië gevaarlijk worden", laat ze weten in gesprek met de NOS.

Lees ook: Spitse na overwinning op Slovenië: "Het was niet goed vandaag"

Maar met dank aan Spitse keert Oranje in ieder geval met drie punten huiswaarts. Wiegman is dolbij met de vrijetrapspecialiste in haar elftal. "Ze toont weer hoe belangrijk ze is met haar vrije trappen. Als het nodig is, staat ze er."

Dinsdag hoopt Oranje met beter voetbal de vierde EK-kwalificatiezege binnen te halen. Dan wacht Rusland in Eindhoven, waar met meer dan 30.000 toeschouwers een bezoekersrecord verwacht wordt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen