Stegeman ziet geen reden om team te wijzigen tegen Heerenveen

4 oktober 2019, 18:32

PEC Zwolle treedt zaterdagavond met een ongewijzigd elftal aan tegen sc Heerenveen. Dat heeft John Stegeman daags voor het treffen in het Abe Lenstra Stadion verteld tegen De Stentor. Kenneth Paal mist de wedstrijd tegen Heerenveen.

De linksback ontbrak afgelopen weekend ook tegen PSV (0-4) en zal voorlopig niet op het veld te bewonderen zijn. "Hij is er langere periode uit", zegt Stegeman. Onduidelijk is hoe lang Paal exact uit de roulatie is. "We bekijken zijn situatie van week tot week." Naast Paal zijn ook Etiënne Reijnen, Bram van Polen, Mike van Duinen en Thomas Lam niet inzetbaar.

PEC Zwolle won dit seizoen twee keer in de Eredivisie: tegen FC Emmen en RKC Waalwijk. "Tegen de iets mindere ploegen hebben we onze goede resultaten behaald. Ik wil dat nu ook zien tegen clubs tegen wie wij willen opboksen. Daar schaar ik Heerenveen ook onder. Misschien moeten we daar wat nederiger in zijn, omdat we niet zo hoog staan. Al neemt dat niet weg dat we allemaal nog dicht bij elkaar staan. We moeten geen ontzag tonen", besluit de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen