Fraser: "Wij kunnen nog meer dan dit en zijn nog niet tevreden"

4 oktober 2019, 16:56   Bijgewerkt: 4 oktober 2019, 17:13

Sparta-trainer Henk Fraser kent met zijn ploeg een prima start van het seizoen, maar hij is naar eigen zeggen nog niet tevreden over zijn elftal. De Rotterdammers ontvangen zaterdagavond promovendus FC Twente en Fraser ziet in ieder geval één duidelijk verschil tussen de twee clubs: het budget.

"Kijk je puur naar de budgetten, dan behoort Sparta tot de onderste vier, vijf clubs in de Eredivisie. Maar ik wil zo niet denken. Dan geef je jezelf namelijk een excuus om niet te hoeven presteren", sprak de trainer van Sparta in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Geld is niet altijd doorslaggevend. Het verschil kun je ook op een andere manier maken. En daarvan is mentaliteit, een topsportmentaliteit, een hele belangrijke."

Sparta speelt zaterdag een interessant duel tegen Twente, beide ploegen hebben namelijk twaalf punten uit acht wedstrijden. "Daar hadden we vooraf allemaal voor getekend. In die zin kunnen we terugkijken op een prima start." Maar tevreden is de trainer nog niet, hij is ervan overtuigd dat zijn ploeg nog meer in zijn mars heeft dan het nu al heeft laten zien. "Tevreden mag je nooit zijn. Van tevredenheid word je als speler en trainer niet beter. Je moet als club altijd meer willen. En ik geloof erin dat we met Sparta nog meer kunnen dan dat we tot nu toe laten zien", besluit Fraser.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen