Feyenoord lijdt verlies van bijna zes miljoen euro

4 oktober 2019, 16:18

Feyenoord heeft vrijdag de jaarcijfers over het seizoen 2018/2019 gepresenteerd. De Rotterdamse club leed een verlies van 5,9 miljoen euro. Dat kwam doordat het transferresultaat, zoals was voorzien, negatief uitpakte.

Door afschrijvingen op de spelersgroep en de relatief beperkte opbrengsten uit transfers had Feyenoord een negatief transferresultaat. De afschrijvingen zijn mede het gevolg van de investeringen in de selectie die de Rotterdammers in het seizoen 2017/2018 deden, meldt Feyenoord via de clubkanalen.

Het bedrijfsresultaat is wel positief: plus iets meer dan een half miljoen euro. 'Het behaalde positieve bedrijfsresultaat stemt tot tevredenheid, onder meer omdat dit werd gerealiseerd met investeringen in 1908, dat gedurende dit boekjaar in gebruik werd genomen als nieuwe trainingsaccommodatie van de eerste selectie. Bovendien werd een start gemaakt met de bouw van een nieuwe accommodatie voor de Feyenoord Academy, waar ook een substantiële investering voor is gedaan', aldus de club.

Feyenoord gaat ervan uit volgend jaar weer een positief bedrijfsresultaat te behalen, wat mede te danken is aan plaatsing voor de groepsfase van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen