Groenendijk over Ajax: "We gaan ze proberen aan te pakken"

4 oktober 2019, 15:53

ADO Den Haag-trainer Fons Groenendijk denkt dat de midweekse overwinning van Ajax niet per se een voordeel hoeft te zijn voor de landskampioen. De Haagse trainer wil Ajax direct 'proberen aan te pakken', maar beseft tegelijkertijd dat de Amsterdammers een geweldige ploeg hebben.

ADO blameerde zich vorige week op bezoek bij FC Emmen door met 3-0 onderuit te gaan. Dat betekende na Feyenoord en AZ de derde nederlaag op een rij voor de Hagenezen. "We gaan er een strijd van maken en kijken wat er mogelijk is. Ik verwacht in ieder geval een ADO wat ook wat recht wil zetten en zal strijden voor iedere meter", sprak de trainer op de persconferentie.

Vorig seizoen ging ADO twee keer met 5-1 onderuit tegen de landskampioen en Groenendijk voorziet ook zondagmiddag een lastige wedstrijd. "Tegen een topclub moet alles meezitten, wil je een resultaat halen. Zij zullen een iets mindere dag moeten hebben. Misschien dat zij na de wedstrijd tegen Valencia wat spelers rust gaan geven. We willen proberen aan te pakken en in de beginfase het publiek erachter krijgen."

Tot slot liet de trainer van ADO zich nog uit over het feit dat er geen Ajax-supporters aanwezig zullen zijn bij de wedstrijd van aankomende zondag. Afgelopen week bracht Ajax naar buiten dat ook de clubleiding uit protest niet af zal reizen naar Den Haag. "We doen er wat luchtig over, maar er is het nodige gebeurd in het verleden. Als het kan ben ik de eerste die het toejuicht, maar we moeten ook niet doen alsof er niks aan de hand is. Ik snap dat de politiek over deze situatie nadenkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen