Maaskant blikt vooruit: "PSV is gelijkwaardig aan Ajax"

4 oktober 2019, 13:47

Robert Maaskant realiseert zich dat het voor VVV-Venlo een hels karwei wordt om PSV zondag punten afhandig te maken, maar de trainer legt zich niet bij voorbaat neer bij een nederlaag. De vijftigjarige oefenmeester denkt niet dat het per se een voordeel is voor zijn ploeg dat de Eindhovenaren midweeks nog in actie kwamen.

In Noorwegen won PSV donderdag met 1-4 van Rosenborg. "Theoretisch gezien is dat een voordeel. In de praktijk zal het vermoedelijk niet zo zijn. Het zijn allemaal jonge spelers die topfit zijn. PSV stond halverwege al met 0-3 voor. In de tweede helft hebben ze het rustig aan gedaan", wordt Maaskant geciteerd door De Limburger.

De coach is op zijn hoede voor PSV. "We spelen tegen een topploeg die gelijkwaardig is aan Ajax. En dan moet ik er nog bij zeggen dat het tegen PSV moeilijker voetballen zal zijn dan tegen Ajax. PSV gaat het spel net zoals Ajax wel maken tegen ons, maar het zal nog lastiger worden om te counteren", aldus Maaskant.

Kum

Waarschijnlijk kan Maaskant tegen PSV geen beroep doen op Christian Kum. "Het enige waar ik nog hoop op heb is dat Christian eventueel als bankzitter mee kan", zegt de trainer, die wel goede hoop heeft dat Nils Röseler inzetbaar is. "Nils heeft in een duel met Peter van Ooijen een tik gekregen, maar ik denk dat hij tegen PSV gewoon kan spelen. Het gaat om een lichte kneuzing."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen