Geen Pröpper en Vilhena bij Oranje, Van de Beek wel weer terug

4 oktober 2019, 12:19   Bijgewerkt: 4 oktober 2019, 17:53

Bondscoach Ronald Koeman heeft weinig grote verrassingen doorgevoerd in de selectie van het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatieduels tegen Noord-Ierland en Wit-Rusland. De opvallendste afwezigen zijn Jeroen Zoet, Davy Pröpper en Tonny Vilhena.

Ten opzichte van de vorige interlands tegen Duitsland en Estland is het drietal niet van de partij. Zoet ontbrak donderdagavond ook bij PSV in de Europa League-wedstrijd tegen Rosenborg vanwege een blessure. In zijn plaats zit AZ-doelman Marco Bizot bij de selectie. Ook Donny van de Beek keert terug in Oranje. De middenvelder van Ajax stond de vorige interlands nog aan de kant met een blessure. 

Hans Hateboer, Justin Kluivert, Terence Kongolo en Wout Weghorst zaten wel in de voorlopige selectie, maar zij zijn afgevallen. Oranje speelt komende donderdag 10 oktober thuis in Rotterdam tegen Noord-Ierland en volgende week zondag 13 oktober uit in Minsk tegen Wit-Rusland. Oranje staat derde in groep C met negen punten. Dat zijn er drie minder dan nummer twee Noord-Ierland en koploper Duitsland, maar Nederland heeft een wedstrijd minder gespeeld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen