'Büttner bereikt akkoord in Amerika, met hulp Sneijder'

4 oktober 2019, 08:20

De toekomst van Alexander Büttner ligt in Amerika. Eerder deze week werd al bekend dat hij in beeld was bij New England Revolution en De Gelderlander schrijft vanochtend dat hij inmiddels een mondeling akkoord met de club hij bereikt. Toch moet hij zijn debuut nog even uitstellen.

Büttner gaat in Amerika een contract voor twee jaar tekenen, met daarbij de optie voor nog een extra jaar. Het wordt voor de 30-jarige linksback zijn derde buitenlandse avontuur na Manchester United, Dinamo Moskou en Anderlecht. Deze zomer vertrok hij bij Vitesse. De Arnhemmers wilden zijn contract graag verlengen met drie jaar, maar kwamen er financieel niet uit. Hierdoor kunnen de Amerikanen hem nu transfervrij oppikken. 

Nieuw seizoen

Volgens de krant heeft oud-international Wesley Sneijder een bemiddelende rol gespeeld tussen Büttner en New England Revolution. Hij vertrekt op korte termijn al naar Amerika, maar zal nog niet in actie komen voor zijn nieuwe club. Dit komt, omdat de competitie in de Verenigde Staten in november al voorbij is. New England Revolution staat momenteel zevende in de Eastern Conference, waar ook Frank de Boer en Ron Jans in uitkomen. Büttner gaat pas in het nieuwe seizoen zijn opwachting maken, tot die tijd traint hij wel mee met de selectie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen