Karsdorp: "Hartje was voor mijn vrouw, voor haar ook moeilijk"

3 oktober 2019, 22:20   Bijgewerkt: 3 oktober 2019, 22:26

Zijn beslissende treffer tegen FC Porto maakte veel los bij Rick Karsdorp. De verdediger van Feyenoord heeft een periode achter de rug waarin zogenaamde fans hem bedreigden. De nare berichten waren ook vooral gericht aan zijn kind en vrouw. "Ik heb een kleine van drie weken, dan is zoiets moeilijk te verwerken. Ik heb er wel een week mee rondgelopen", zegt Karsdorp.

Karsdorp luchtte twee weken geleden zijn hart na de nederlaag tegen Rangers (1-0). "Iedereen weet mijn verhaal, het was ook frustratie", zegt de rechtsback tegen FOX Sports. "Ik heb natuurlijk wel wat meegemaakt met twintig, dertig supporters. Maar ik weet ook dat er vijftigduizend man eigenlijk voor mij zijn. Dan moet ik dat ook vieren met hen. Het hartje was voor mijn vrouw. Ik heb veel respect voor haar, ook voor haar is het moeilijk geweest. Ik ben trots, ook op het team."

Voordat Karsdorp de 2-0 maakte, stak hij het hele veld over. Daarvoor zat de verdediger al helemaal stuk. "Na 75 minuten had ik kramp in beide kuiten, ook nog eens in de hamstring. Maar ik zag nog wat ruimte om te gaan, daarna was ik helemaal leeg. Gelukkig maakte ik die goal", aldus de Feyenoorder, die genoot van de zege op Porto. "Alleen in De Kuip kun je zo met 2-0 winnen. Ik voelde het stadion helemaal trillen. Ik ben nog steeds duizelig. Ik weet niet of het door de supporters komt of door de kramp."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen