Schreuder gesteund door td Hoffenheim na zwakke start

3 oktober 2019, 20:19

Alfred Schreuder hoeft niet bang te zijn dat hij al snel wordt ontslagen bij 1899 Hoffenheim. Hoewel zijn start bij de Bundesliga-club verre van goed is, krijgt hij het vertrouwen van de club. Het feit dat er diverse sterkhouders vertrokken deze zomer en de selectie met wat blessuregevallen kampt, zijn volgens technisch directeur Alexander Rosen verzachtende omstandigheden voor de mindere start van het seizoen.

Dat vertelt hij tegenover Kicker in een uitgebreid interivew, dat vrijdag in de Duitse krant geplaatst wordt. Met Nico Schulz, Kerem Demirbay en Joelinton werd er voor 120 miljoen euro verkocht deze zomer. "'Dat we nog niet zo stabiel zijn, is dus logisch. We hebben tijd nodig en we hebben ook de tijd", benadrukt de technisch directeur, die bovendien aangeeft dat onder andere Andrej Kramaric en Ishak Belfodil nog altijd ontbreken vanwege blessures.

"Dit roepen we in succesvolle tijden, maar ook in minder succesvolle periodes zoals nu het geval is. Waarom zouden we daarvan afwijken onder deze speciale omstandigheden?", vraagt de technisch directeur zich hardop af. Volgens hem is er geen reden om af te wijken van de succesvolle koers van de laatste jaren, door vooral heel rustig te blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen