Ajax-leiding reist uit protest niet af naar Den Haag

3 oktober 2019, 15:39   Bijgewerkt: 4 oktober 2019, 17:55

De leiding van Ajax zit zondagmiddag uit protest niet op de tribune tijdens de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. De aanhang van de landskampioen is na dertien jaar nog altijd niet welkom in Den Haag. De beleidsmakers van Ajax zijn solidair met hun achterban en reizen uit protest ook niet af naar de Hofstad.

Vorige maand werd al bekend dat er opnieuw geen uitsupporters welkom zijn bij het duel tussen ADO en Ajax. Dat besloot ADO in samenspraak met de Gemeente Den Haag. Nu heeft ook de Ajax-leiding besloten om niet af te reizen naar Den Haag en zijn op die manier solidair aan hun achterban, zo meldt FOX Sports. De Amsterdammers maakten bezwaar tegen deze beslissing en stapten naar de KNVB, maar dat mocht niet baten. "Wij hebben er bij de KNVB op aangedrongen op korte termijn met elkaar om tafel te gaan om uit deze impasse te geraken. En hiermee niet te wachten tot er weer een duel tussen beide clubs op het programma staat. De clubleiding heeft besloten zondag niet naar Den Haag te gaan en zodoende solidair te zijn met de supporters", aldus een woordvoerder van de Amsterdamse club.

Ook de aanhang van ADO is het niet eens met het weren van de uitsupporters. Uit protest blijft het vak van de harde kern van de Hagenezen de eerste twaalf minuten leeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen