Messi blij winst tegen Inter, ondanks klachten: "Moe en mis ritme"

3 oktober 2019, 09:26

Lionel Messi is blij dat hij eindelijk weer negentig minuten voor FC Barcelona heeft gespeeld. De Argentijnse ster en aanvoerder kampte enkele maanden met fysieke malheur, zag Barça met puntverlies de competitie starten, maar is nu weer terug. En verwijst en passant geruchten rondom Antoine Griezmann naar het rijk der fabelen.

Volgens Spaanse en Franse media kunnen beide aanvallers elkaar namelijk niet luchten of zien. Griezmann werkte die berichtgeving ook in de hand, door op de persconferentie daags voor het duel aan te geven dat hij en Messi nauwelijks met elkaar comminuceren. De Argentijn zou niet veel praten, ook niet met de Fransman die Atlético Madrid deze zomer voor 120 miljoen euro verliet.

Onzin, volgens Messi. "Natuurlijk hebben we geen enkel probleem. We flappen er onderling steeds meer uit. De zege tegen Inter was belangrijk om ons te lanceren. Vanaf nu moeten we groeien en weer weten wat winnen is", aldus de Argentijn na afloop tegen Spaanse media.

Barcelona staat in La Liga op een vierde plaats en beleeft de slechtste competitiestart in 25 jaar. Messi gelooft in betere tijden. "Het was belangrijk om Inter (2-1 winst) te kloppen, net zoals het ook belangrijk was om dat vorige zaterdag op Getafe te doen. Dit waren mijn eerste 90 minuten van het seizoen, ik ben tevreden dat ik dat tot een goed einde heb kunnen brengen. Ik ben moe en mis ritme, maar hoe meer wedstrijden, hoe beter het zal gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen