Neres belandt op de bank, Ten Hag geeft voorkeur aan Latino-blok

2 oktober 2019, 20:07

David Neres is het kind van de rekening geworden bij Ajax. Op het Amsterdamse middenveld keert Donny van de Beek terug en schuift Quincy Promes ten koste van Neres door naar de linkerflank. Achter Van de Beek kiest Erik ten Hag tegen Valencia voor het controlerende Latino-blok met Edson Alvarez en Lisandro Martinez. Verder ontbreekt Noussair Mazraoui, die niet fit is.

Met Alvarez en Martinez prefereert Ten Hag voor meer controle op het middenveld. Promes had bijvoorbeeld ook in plaats van Alvarez op het middenveld kunnen spelen, zoals zaterdag tegen FC Groningen gebeurde. Promes mag het nu als linksbuiten laten zien. De Oranje-international steekt de laatste wedstrijden in een goede vorm, in tegenstelling tot Neres.

Ten opzichte van het duel met Groningen ontbreekt Mazraoui op de rechtsbackpositie. Hij kampt met een blessure en zit daarom ook niet in de wedstrijdselecie. Sergino Dest begint in de basis tegen Valencia, waar Jasper Cillessen onder de lat staat. Op de bank van Ajax zitten Bruno Varela, Perr Schuurs, Kik Pierie, Klaas-Jan Huntelaar, Siem de Jong, Razvan Marin en dus Neres.

Opstellingen

Valencia: Cillessen; Wass, Garay, Paulista, J. Costa; Torres, Parejo, Coquelin, Guedes; Rodrigo, M. Gomez

Ajax: Onana, Dest, Veltman, Blind, Tagliafico, Martinez, Alvarez, Van de Beek; Ziyech, Tadic, Promes

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen